• Πολιτική

    Ν. Ξυδάκης: «Εκλογές μετά το τέλος του προγράμματος δεν είναι πρόωρες» (video)

    • NewsRoom
    Ξυδάκης

    Νίκος Ξυδάκης, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ


    «Μετά τον Οκτώβριο, οτιδήποτε γίνει μετά το τέλος του προγράμματος, δεν είναι πρόωρο. Έχει κλείσει ένας ιστορικός κύκλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο SBC.

    Ο κ. Ξυδάκης σχολίασε το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης για ‘πρόωρες’ εκλογές, λέγοντας:

    «Τα όσα ζητά άμεσα η κα. Γεννηματά αδικώντας και τον εαυτό της φτάνουν στα όρια της φαιδρότητας. Εκλογές δεν είναι δυνατό να γίνουν πριν το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο. Η Νέα Δημοκρατία το θέτει διαφορετικά. Εκλογές μετά το τέλος του προγράμματος δεν είναι πρόωρες. Μιλάμε για μία από τις μακροβιότερες κυβερνήσει που κατάφερε να δώσει ένα ιστορικό τέλος στην περιπέτεια της χώρας»

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τo «εθνικώς ωφέλιμο είναι να κλείσει αυτός ο ιστορικός κύκλος να σημάνει η τυπική λήξη του τρίτου μνημονίου και μετά να κατατεθούν από τις πολιτικές δυνάμεις, από τις ακαδημαϊκές ελίτ, το σχέδιο και οι σκέψεις για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα».

    «Δεν μπορεί να συμβεί τίποτε άλλο πριν τον Αύγουστο, δεν μπορεί να συμβεί επίσης πριν από τις συζητήσεις που θα γίνονται εκείνη την περίοδο και το αμέσως επόμενο διάστημα για τη ρύθμιση του χρέους» είπε.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συνέντευξη του κ. Ξυδάκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκουρλέτης για απλή αναλογική: Μακάρι να εφαρμοστεί στις επόμενες εκλογές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φώφη Γεννηματά: «Ζητώ εκλογές – Κρίνεται το μέλλον της χώρας»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα είναι λύτρωση για τη χώρα»



    ΣΧΟΛΙΑ