ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 55χρονος συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις στην περιοχή της Γλυφάδας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πήγε έξω από σχολικά συγκροτήματα και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος έχει συλληφθεί και άλλη φορά για τις ίδιες πράξεις.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τι είπε ο γιατρός από την Ελβετία που είδε τον 52χρονο μια μέρα πριν πεθάνει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαιο θανάτου η εκτέλεση του Γιώργου Λίτσα – «Καρμπόν» η δολοφονία με αυτές των Στεφανάκου, Γρίβα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 14χρονη αυτοκτόνησε γιατί οι γονείς της δεν την άφηναν να πάει σε πάρτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός «εξουδετέρωσε» ένα μέλος της Χεζμπολάχ έπειτα από μία επιδρομή
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο αποπομπής του προέδρου της FED
- Handelsblatt: Η Γερμανία εμποδίζει την πώληση μαχητικών Eurofighter στην Τουρκία
- Επανεκκίνηση στα ΣΔΙΤ: Τι αλλάζει στα έργα που έχουν «παγώσει» οι διαγωνισμοί
