ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε στη Βάρνα της Βουλγαρίας η συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας, μεταξύ του Προέδρου της ΕΕ, Ντοναλντ Τουσκ, του Προέδορυ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, παρουσία του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.
Ο Τούρκος Πρόεδρος προσήλθε στη συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον υπουργό αρμόδιο για θέματα ΕΕ, Ομέρ Τσελίκ και με τον υπουργό Ενέργειας Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τουσκ και Γιούνκερ θα θέσουν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως ζητήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμηλώνει τους τόνους ο Ερντογάν: «Η ένταξη στην ΕΕ παραμένει στρατηγικός στόχος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Seajets: Οι επιβάτες του SUPERSTAR εξυπηρετούνται άμεσα με άλλα ταχύπλοα του ομίλου
- Υπουργείο Ανάπτυξης: Στα περσινά επίπεδα οι τιμές κρεάτων στο «Καλάθι Πάσχα» – Διαψεύδονται οικτρά οι καταστροφολόγοι της αντιπολίτευσης
- Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ από Μεγάλη Παρασκευή έως και Τετάρτη του Πάσχα
- «Μαγνήτης» τα ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια – Στα 24 δισ. ευρώ το ενεργητικό τους στο τέλος του α’ τριμήνου
