ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, το νέο Βατερλώ της Απαλαγάκη, το κινεζικό μαρτύριο για τον Μάνο, τα υπερόπλα Πιτσιλή, η αλήθεια για τη Μιράντα Πατέρα και ο γάτος Dollar, ο αεικίνητος Πιέρ και ο θαρραλέος πολιτικός με την κομμώτρια
Υλικά: (για 6 άτομα)
1 κιλό παστό μπακαλιάρο καλά ξαλμυρισμένο
1 κρεμμύδι λειωμένο στο μίξερ
1 φλιτζ. του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. του καφέ άνηθο ψιλοκομμένο
2 αβγά
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι όσο τραβήξει
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το μπακαλιάρο από τα φτερά, τα κόκαλα και τις πέτσες. Με τα χέρια μας τον κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια. Τα βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνουμε μέσα το λειωμένο κρεμμύδι, το δυόσμο, τον άνηθο, ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Αρχίζουμε να προσθέτουμε αλεύρι κοσκινιστό ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι το μίγμα να γίνει παχύρευστο. Αν μας σφίξει πολύ το αραιώνουμε με λίγη μπύρα. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε παίρνοντας το μίγμα από το μπολ με ένα βαθύ κουτάλι. Η φωτιά πρέπει να είναι μέτρια , σερβίρουμε τους μπακαλιαροκεφτέδες μαζί με σκορδαλιά.
Πηγή: www.eliasmamalakis.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο σύμφωνα με τον Άκη Πετρετζίκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρήγορος μπακαλιάρος με σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακαλιάρος με μπαρμπουνοφάσουλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στα εργοτάξια του οδικού άξονα Μπράλος – Άμφισσα
- Πλημμύρες: Στην τελική ευθεία οι διαγωνισμοί για έργα 1,35 δισ. ευρώ σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα
- Ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό, η πορεία του Στέφανος στο λαό, τα ψυχολογικά της Θεοδώρας και τα κασκορσέ πουκαμισάκια
- Αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες