• Top Stories

    Απεβίωσε ο Γιώργος Γιαλοψός, αδερφός του Έκτορα που χάθηκε στα Ίμια

    • NewsRoom


    Σε ηλικία 53 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Γιαλοψός, αδερφός του αδικοχαμένου σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, Έκτορα Γιαλοψού που έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 1996 κατά τη διάρκεια της κρίσης στα Ίμια.

    Σε λίγη ώρα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Γιώργο, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Πετρουπόλεως.
    Ο Γιώργος Γιαλοψός ήταν πολύ υπερήφανος για τον αδελφό του, ενώ σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έλεγε: «Όταν μιλάω για τον αδελφό μου αισθάνομαι υπερηφάνεια. Δεν με πληγώνει να μιλάω για τον αδελφό μου. Με πληγώνει που δεν έχουμε μάθει την αλήθεια. Με πληγώνει που από τα Ίμια και μετά και ενώ σκοτώθηκαν τα τρία παιδιά μας η Ελλάδα δεν έχει αλλάξει».
    Υπενθυμίζεται ότι ο Έκτορας Γιαλοψός, έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 1996 κατά τη διάρκεια της κρίσης στα Ίμια. Δεν έμαθε ποτέ η οικογένεια εδώ και 22 χρόνια την πραγματική αλήθεια, για το λόγο που έπεσε για την πατρίδα εκείνη τη νύχτα του 1996 στα Ίμια, ο γιος τους.



    ΣΧΟΛΙΑ