Άγονοι κηρύχθηκαν οι περισσότεροι από τους χθεσινούς προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.
Συγκεκριμένα ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου με συνέπεια στην ενημέρωση της κοινής γνώμης ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών ανακοινώνει ότι κατά την πρώτη ημέρα (Τετάρτη 28.2.18) διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πανελλαδικά είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν 261 πλειστηριασμοί.
Εξ αυτών 76 κρίθηκαν γόνιμοι, 50 πλειστηριασμοί ανεστάλησαν κατόπιν συνεννόησης των οφειλετών και του επισπεύδοντα και 135 κηρύχθηκαν άγονοι και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Λουκέτο» σε γνωστή εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων βάζουν οι πρόσφατες εξελίξεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμπλοκή με τις νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων: Αγκάθι στη διαπραγμάτευση κυβέρνησης-θεσμών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε την πολυτελέστατη βίλα του ζεύγους Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου στη Σύρο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Προανήγγειλε μεγάλα διαστημικά σχέδια για Ρωσία και Κίνα και εκθείασε το Έλον Μασκ
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην κυβερνήτης του Κουρσκ για απάτη – Αντικαταστάθηκε μετά την ουκρανική επίθεση
- Ευρωαγορές: Πίεση στις μετοχές των ημιαγωγών μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της ASML
- Σερβία: Εξελέγη με 153 ψήφους υπέρ η νέα κυβέρνηση
