ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πλοίο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ υπό σημαία Τανζανίας με εμπορευματοκιβώτια, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο λιμάνι του Ηρακλείου, ύστερα από από ρεσάλτο των λιμενικών στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου ως ύποπτο για τη μεταφορά παράνομου φορτίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ έχει θεωρηθεί ύποπτο για τη μεταφορά όπλων ή εκρηκτικών και για τον λόγο αυτό είχε τεθεί υπό στενή παρακολούθηση τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε εντοπιστεί να πλέει αρχικά στο Λιβυκό πέλαγος και στη συνέχεια στη θάλασσα της Ανατολικής Κρήτης.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται αγκυροβολημένο στον προβλήτα 5 του λιμανιού στο Ηράκλειο όπου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των λιμενικών, με τη συνδρομή ειδικού κλιμακίου από τον Πειραιά που έφτασε στο Ηράκλειο. Η υπόθεση που εξετάζεται ενδελεχώς και πολύπλευρα έχει κινητοποιήσεις τις αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπερταμείο: Η Usert Προτιμητέος Επενδυτής για την αξιοποίηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Ικτίνος: Άλμα 33% στις πωλήσεις το 2024 – Στα €3,3 εκατ. τα EBITDA
- Βατικανό: Στους 133 οι εκλέκτορες για νέο Πάπα – Πώς ξεπεράστηκε το «φράγμα» των 120 Καρδιναλίων
- Λιανεμπόριο: Αύξηση 5,2% του κύκλου εργασιών τον Φεβρουάριο
