ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν είστε λάτρεις του κοτόπουλου, αλλά έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες συνταγές, αξίζει να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη! Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, που θα ξετρελάνει (οπωσδήποτε) όχι μόνο εσάς, αλλά και τα παιδιά σας. Το παναρισμένο κοτόπουλο με παρμεζάνα και σάλτσα ντομάτας, με την τραγανή του κρούστα, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μεσημεριανό ή δείπνο. Πάμε να το δοκιμάσουμε!
Τι θα χρειαστούμε για το τραγανό κοτόπουλο παρμεζάνας με κρούστα
- Φιλέτα κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- μισό φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- λίγη μοτσαρέλα
Πώς θα ετοιμάσουμε το τραγανό κοτόπουλο
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
- Αναμειγνύουμε σε μπολ την τριμμένη φρυγανιά με την παρμεζάνα.
- Καλύπτουμε τα φιλέτα κοτόπουλου κι από τις δυο πλευρές με το μείγμα πιέζοντας ελαφρά.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι, τηγανίζουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν καλά.
- Βάζουμε σάλτσα ντομάτας από πάνω και ψήνουμε στον φούρνο με μοτσαρέλα για 3 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέντε γρήγορα φαγητά για δείπνο, με ό,τι έχει μείνει από το μεσημέρι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο υπέροχες και νόστιμες εκδοχές της γαλλικής κρεμμυδόσουπας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοτόπουλο με κάρυ: Εύκολη και νόστιμη συνταγή με ανατολίτικο άρωμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: «Αιμοδότης» ο τουρισμός – Η μάχη των μεγάλων για τον τζίρο των νησιών
- Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank): O κομβικός ρόλος των «5» για την ενίσχυση της κεφαλαιοποίησης
- Στ. Χανδακάς: 10 χρόνια HOPEgenesis – Το στόρι, το δημογραφικό, το αποτύπωμα
- Σίμος Παληός: «Ο Έλληνας πρέπει να πίνει καφέ όρθιος»