Με μία ανάρτησή του στο facebook, ο διάσημος σεφ και βραβευμένος με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναζητά σεφ και ζαχαροπλάστες για να εργαστούν σεζόν είτε σε δικά του εστιατόρια, όπως είναι το μεγαλοπρεπές Etrusco στην Κέρκυρα, είτε σε εστιατόρια που έχει υπό την επιμέλειά του σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
«Ζητώ chef, sous-chef, chef de partie και chef-ζαχαροπλάστη, για την καλοκαιρινή σεζόν για (Κέρκυρα/Χαλκιδική/Πάτμο/Κω…). Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε πλήρες βιογραφικό, με αναφορές στην προϋπηρεσία σας στο: [email protected]».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- McDonald’s: Πώς ο CEO «αλλάζει το παιχνίδι» με νέα μπέργκερ και γρήγορες διαδικασίες
- Το σχέδιο του Υπερταμείου να κάνει την ΕΤΑΔ «μικρή ΔΕΗ»
- Διπλή επίσκεψη του Δημοσίου στις αγορές και buyback – Προς ολοκλήρωση το δανειακό πρόγραμμα
- Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί, οι σίγουροι και οι καραμπόλες, το party των τραπεζών, γιατί πάμε σε bull market στις μετοχές, το big deal Μεγάλου και τα γενέθλια της Kathleen Μακροπούλου και της Σοφίας Μπιθαρά
