• Top Stories

    Κώστας Σημίτης: «Ένας είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: όλοι μαζί»

    • NewsRoom
    Σημίτης

    Κ. Σημίτης


    Μήνυμα ενότητας από τον Κώστα Σημίτη ενώ είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών, κατά τη διαδικασία σχηματισμού του νέου φορέα της κεντρο-αριστεράς. Ο κ. Σημίτης υπογραμμίζει προς όλους τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα:«Η παραδοσιακή άποψη πως «οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν» δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί.»

    Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    ” Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ενιαίας κεντρο-αριστερής παράταξης, που συνενώνει διάφορες τάσεις και ομάδες σε μια κοινή πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει άμεση συνέχεια. Να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.

    Η παραδοσιακή άποψη πως “οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν” δεν πρέπει να ισχύσει.

    Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας : Όλοι μαζί».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑΚΟΜΑ: Κεντροαριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σάλος από sms της Φώφης σε ψηφοφόρους (και μη) της Κεντροαριστεράς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιες είναι οι τράπεζες που δίνουν δάνεια για την ανακαίνιση κατοικιών



    ΣΧΟΛΙΑ