• Business

    Α. Αθανασόπουλος (Κωτσόβολος): «Προσφορές υπάρχουν πολλές, Black Friday όμως μία»

    Κωτσόβολος

    Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος


    Δυναμική εμφάνιση στο «θεσμό» του Black Friday αποφάσισε να κάνει φέτος η Κωτσόβολος. Μέσα από  μια ευφάνταστη διαφημιστική καμπάνια, η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να αγοράσουν προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

    «Μέσα από αυτό το πανηγύρι τιμών, δίνουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγοράσει ακριβά προϊόντα που ονειρευόταν και δεν μπορούσε υπό άλλες συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος κατά την παρουσίαση της σχετικής καμπάνιας.

    Μάλιστα σε κατ’ ιδίαν συνομιλία σε δημοσιογράφους άφησε να εννοηθεί πως η ένταση και η έκταση των προσφορών στη συγκεκριμένη μέρα στα καταστήματα της Κωτσόβολος θα είναι πρωτοφανής, χαρακτηρίζοντας την Black Friday την επιτομή των προσφορών (!) που γίνονται σήμερα στην ελληνική αγορά.

    Οι καταναλωτές, όπως είπε, αναζητούν εντονότερα πλέον τις προσφορές, καθώς δεν έχουν την ίδια αγοραστική δύναμη που είχαν την περίοδο της ευημερίας, λέγοντας πως οι επιχειρήσεις έχουν προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα.

    Πέρα από τις προσφορές που «τρέχουν» κατά διαστήματα, σημείωσε, γίνονται επίσημα εκπτώσεις επτά μήνες το χρόνο. «Μόνο εμείς», τόνισε, κάνουμε περίπου 300 προσφορές τον χρόνο, προσθέτοντας πως το σίγουρο είναι ότι η ελληνική αγορά δεν στερείται προσφορών.

    Από την άλλη πλευρά, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν μετανιώνει για την απόφασή του να μην δώσει δυναμικό παρών στην περσινή Black Friday, -τουλάχιστον σε διαφημιστικό επίπεδο- , σημείωσε ωστόσο πως φρόντισε να υπάρχουν αρκετά αποθέματα για να ανταποκριθεί η εταιρεία στην αυξημένη ζήτηση.

    Τόνισε μάλιστα πως ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, η Κωτσόβολος έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις απ’ όλες τις αλυσίδες του χώρου.

    Οι τηλεοράσεις και το Μουντιάλ

    Όσον αφορά στην πορεία της αγοράς ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε πως αρχίζει πλέον και σταθεροποιείται, με κάποιες κατηγορίες να κινούνται ανοδικά και κάποιες πτωτικά και εκτίμησε πως ανάλογη θα είναι η εικόνα τη νέα χρονιά, με τις πωλήσεις των τηλεοράσεων να ξεχωρίζουν λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ποδόσφαιρο που θα γίνει στη Ρωσία.

    Τέλος, δήλωσε ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής επιδόσεις της Κωτσόβολος, επισημαίνοντας πως η φετινή χρονιά θα κλείσει με αύξηση πωλήσεων μεταξύ 5% και 10%.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωτσόβολος: Κέρδη-ρεκόρ και σχέδια για νέες επενδύσεις
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρδη ρεκόρ και διψήφια άνοδος πωλήσεων για την Κωτσόβολος
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα χέρια της Δικαιοσύνης το μέλλον του Σκαραμαγκά



    ΣΧΟΛΙΑ