• Top Stories

    Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είμαι νέος Τσίπρας, εγώ δίνω αγώνα αλλαγής

    • NewsRoom

    Νίκος Ανδρουλάκης. Ευρωβουλευτής


    Στην ανανέωση του χώρου της Κεντροαριστεράς δίνει έμφαση ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορές, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε τις προτάσεις του για σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών και ψήφιση νέου εκλογικού νόμου με αναλογικό μπόνους για το πρώτο κόμμα, ενώ τόνισε πως εγγυάται την ενότητα του χώρου και το χτίσιμο ενός Θεσμικού Δημοκρατικού Κόμματος.

    Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε να συμμετάσχουν στον νέο φορέα όλοι οι υποψήφιοι, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου, λέγοντας πως θα μιλήσει με όλους.

    «Δώσαμε έναν άνισο αγώνα και ευχαριστώ τους εθελοντές», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της Κυριακής παρακαταθήκη για την παράταξη.

    «Δεν είμαι Τσίπρας σε καμία περίπτωση», απάντησε σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Τσίπρας έγινε πρόεδρος από τον κ. Αλαβάνο, εγώ δίνω έναν αγώνα αλλαγής.

    «Τα λάθη δεν πρέπει να τα φορτώνουμε στους πολίτες αλλά στους πρωταγωνιστές τους» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, υποσχόμενος πως θα χτίσει μια σύγχρονη παράταξη που θα αποτελέσει «ένα δημιουργικό σοκ».

    «Οι πολίτες είναι συνιδρυτές όχι κλακαδόροι», ανέφερε, τονίζοντας πως σέβεται κάθε διαφορετική απόχρωση.

    «Ήμασταν εδώ στα δύσκολα, για την ενότητα εγγυώμαι πως είμαστε εδω! Χωρίς να διαπραγματεύομαι με ανταλλάγματα» ανέφερε.

    Αναφορικά με την στάση του σε περίπτωση ήττας από τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε: «Όλοι έχουμε μια πορεία, εγώ πάντα ήμουν σε αυτή την παράταξη. Δεν εμπορεύομαι την παρουσία μου. Ότι και να γίνει θα είμαι εκεί».



    ΣΧΟΛΙΑ