• Top Stories

    Aπίστευτο:Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Α. Αγγλούπας έγινε «πρωταγωνιστής» στο Τατουάζ!

    • NewsRoom
    Αλέξανδρος Αγγλούπας

    Αλέξανδρος Αγγλούπας


    Μία γκάφα ολκής προκάλεσε αντιδράσεις από το περιβάλλον του προφυλακισμένου επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα. Ο ίδιος φαίνεται πως έγινε εν αγνοία του πρωταγωνιστής σε επεισόδιο του σίριαλ ύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο Αγγλούπας εμφανίζεται στο 29ο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2017, μαζί με τους Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη σχετική δικογραφία με τα ψευδώνυμα «Σέφκης», «Χηλάς» και «Νενές».

    Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27 του σχετικού επεισοδίου η σειρά μεταφέρει τον τηλεθεατή σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου μια γυναίκα καλείται να προβεί σε διαδικασία αναγνώρισης. «Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον», αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των ανθρώπων του φερόμενου κυκλώματος. Μάλιστα, πρώτος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Αγγλούπας στις φωτογραφίες (οι οποίες μάλλον βρέθηκαν από Google search στην τύχη) – Και τελικά κάποιος τον αναγνώρισε…

    Μπορεί κάποιος να μην αναγνώρισε τους υπόλοιπους, αλλά ο επιχειρηματίας δεν πέρασε απαρατήρητος.

    «Ήταν σοκαριστικό. Υπάρχουν κατηγορίες για μια υπόθεση, δεν υπάρχει καταδίκη και παρουσιάστηκε σαν σεσημασμένος», επισημαίνει πρόσωπο από το περιβάλλον του Α. Αγγλούπα.

    Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και οι υπόλοιποι προφυλακισθέντες που «πρωταγωνίστησαν» στο Τατουάζ έχουν ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους τους. Προτίθενται δε να προβούν σε αγωγές για ζήτημα προσωπικών δεδομένων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιλιγγιώδες ποσό 7 εκατ. έδωσαν οι D&G στα Harrods! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας «έκπτωτος» πρίγκιπας που μοίραζε χρήματα σε όλο τον κόσμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητέρες θήλασαν δημόσια σε όλη την Ελλάδα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ