• Top Stories

    ΝΔ: Από εδώ και πέρα θα αποκαλούμε τον Τόσκα «Υπουργό Νοστράδαμο»

    • NewsRoom
    Τόσκας

    Νίκος Τόσκας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη


    Ο Νίκος Τόσκας έσπευσε να σχολιάσει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας γύρω από την εγκληματικότητα, ο οποίος αναφέρεται στο γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μίλησε για τα φετινά στοιχεία.

    «Η ΝΔ επικαλείται στοιχεία παρελθόντων ετών και συγκεκριμένα 2012 -2016, παραβλέποντας εκείνα των δύο τελευταίων ετών, με σκοπό να στηρίξει το αφήγημά της περί έξαρσης της ανομίας», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

    Η Ελληνική Αστυνομία έχει επισήμως ανακοινώσει στοιχεία μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2017. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον κ. Τσίπρα να τα συμπεριλάβει στην απάντησή του, συγκρίνοντάς τα μάλιστα τα στοιχεία των ανθρωποκτονιών του έτους 2016 (80) με αυτές για το α’ εξάμηνο του 2017 (42).

    Στην κριτική του κ. Τόσκα απάντησε η ΝΔ, τονίζοντας πως «τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας για την εγκληματικότητα, που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, αφορούν το διάστημα 2012 – 2016, διότι το 2017, ως γνωστόν, δεν έχει τελειώσει.»

    «Ο κ. Τόσκας εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία ότι θα όφειλε να γνωρίζει πόσα εγκλήματα θα γίνουν όχι μόνον μέχρι το τέλος του 2017, αλλά και το 2018! Στο εξής θα αποκαλούμε τον Υπουργό Νοστράδαμο.

    Υ.Γ Η Νέα Δημοκρατία δεν θα απαντά στο εξής σε “κύκλους του Μαξίμου”. Πόσο μάλλον όταν προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση από Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Ψεύτικα τα στοιχεία που παρουσίασε
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Επίθεση από Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Ψεύτικα τα στοιχεία που παρουσίασε

     



    ΣΧΟΛΙΑ