• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Το σημερινό παιχνίδι θα είναι αντρική και γυναικεία υπόθεση

    • NewsRoom
    nomads


    Το καθηλωτικό ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, το Nomads, έχει πραγματοποιήσει διάφορες αλλαγές, τόσο στους κανόνες του, όσο και στις ημέρες προβολής του. Πλέον, το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις Κυριακές.

    Οι ανατροπές και οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη και τις τελευταίες μέρες, η αλήθεια είναι, πως υπήρχαν πολλές εκπλήξεις. Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας μεταξύ των ομάδων της Φωτιάς και των Ωκεανών.

    nomadsnomads

    Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Πέμπτης.

    nomads
    nomads

    Το σημερινό παιχνίδι θα είναι αντρική και γυναικεία υπόθεση. Θα αγωνιστούν οι άντρες μεταξύ τους και αντίστοιχα οι γυναίκες μεταξύ τους.

    nomadsnomads

    Οι παίκτες θα πρέπει να τρέξουν και να κατέβουν από τις τσουλήθρες. Στη συνέχεια θα σπρώξουν την ξύλινη μπάλα με τα χέρια τους για να περάσουν ανάμεσα από τα εμπόδια και να μεταφέρουν την μπάλα στο τέρμα.

    nomads

    nomads

    Ο παίκτης που θα βάλει πρώτος γκολ στο δικό του τέρμα, θα κερδίζει έναν πόντο. Για να κερδίσει μία ομάδα την ασυλία θα πρέπει να κερδίσει 3 σετ των 8 πόντων.

      nomads  nomads

    Aναμένουμε με μεγάλη αγωνία το αποψινό επεισόδιο στις 21:00, για να δούμε αν θα επικρατήσουν οι γυναίκες ή οι άντρες και την νικήτρια ομάδα που θα κερδίσει την ομαδική ασυλία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Τι αλλάζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση και πρόταση γάμου στο Nomads (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νomads: Σάλος στο twitter με το διωγμό του Μάνου Πίντζη (pics-video)



    ΣΧΟΛΙΑ