• Top Stories

    Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σπαρακτικά τα λόγια της οικογένειας – Δεν θα ξαναμιλήσει στα παιδιά του

    • NewsRoom


    Σε παγίδα θανάτου μετατράπηκε χθες Πέμπτη το ραντεβού του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιού 154, με τους δύο άγνωστους άντρες.

    Αμέσως κατέφθασε η οικογένεια του θύματος στο σημείο και παρέμεινε εκεί μέχρι αργά το βράδυ. Τα τέσσερα αδέρφια του, ο γιος του ο 23χρονος Νώντας που πήρε το όνομα του παππού του, η κόρη του, και η σύζυγός του που σοκαρισμένη και απεγνωσμένη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

    «Αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν έφτασαν και στο σπίτι μας», έλεγαν οι χαροκαμένοι συγγενείς του άτυχου ποινικολόγου, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να υποστηρίξουν ψυχολογικά όσους κατέρρεαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος στην οποία μέχρι το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί ο θάνατος του παιδιού της.

    Ιδιαίτερα σοκαρισμένος ο 23χρονος γιος του ποινικολόγου που μόλις είχε πάρει το πτυχίο του στη Νομική και θα ξεκινούσε την πρακτική του στο γραφείο του πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, σε όσους τον ρωτούσαν τι συνέβη απαντούσε περιγράφοντας τα όσα του είπαν οι αρχές.

     

    Σε δήλωση της η θεία του δικηγόρου Ντάνα Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου ανέφερε: «Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεπτό προς λεπτό η δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Τι στοιχεία μελετά η ΕΛΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε κατάσταση σοκ οι συνάδελφοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άνανδρα στο γραφείο του



    ΣΧΟΛΙΑ