• Top Stories

    Γεωργιάδης για τα μετρητά Π. Καμμένου στο Λονδίνο: Κατέθεσε ψεύτικο χαρτί στη Βουλή

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    O κ. Π. Καμμένος κατέθεσε ένα χαρτί που αφορά οικονομικά ζητήματα του ιδίου και του υπουργείου του και εις γνώσιν του την ώρα που το κατέθετε ήξερε ότι λέει ψέματα, καταγγέλει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ότι ο Π. Καμμένος είπε ψέματα στη Βουλή και πλήρωσε με μετρητά το πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε, μιλώντας στον realfm 97,8: «Μπορεί ο κ. Καμμένος να σιωπά, μπορεί να μην έχει πει απολύτως τίποτα για το γεγονός ότι σκοπίμως παραπλάνησε τη Βουλή. Μπορεί οι Συριζαίοι να κάνουν ότι δεν είδαν τι συνέβη. Δεν είναι μόνο ότι ξόδεψε 2.641 λίρες για δύο βράδια. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στο εξής γεγονός, που νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Βουλής: Κατέθεσε ένα χαρτί που αφορά οικονομικά ζητήματα του ιδίου και του υπουργείου του και εις γνώσιν του την ώρα που το κατέθετε ήξερε ότι λέει ψέματα».

    Και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Και αυτό το οποίο κατέθεσε ήταν κράτηση από το διαδίκτυο, από μία πιστωτική κάρτα δεν ξέρω αν είναι δική του αλλά ας πούμε ότι είναι δική του πάντως σίγουρα δεν είναι απόδειξη πληρωμής και στη συνέχεια από τα “Παραπολιτικά” βγήκε η πραγματική απόδειξη».

    «Να καταθέτει χαρτί, όχι να πει verba, να καταθέτει χαρτί και να λέει “να το χαρτί που πλήρωσα” και αυτό να είναι ψεύτικο; Και να το δίνει στο πρωθυπουργό; Και όλοι να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα και να υποκρίνονται και όλα να συνεχίζονται κανονικά στην Ελλάδα;» τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης και επισήμανε: « Ήταν ψεύτικο υπό την έννοια ότι δεν ήταν αυτό το οποίο είπε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνικό. Γιατί μέσα σε 24 ώρες ο Τσίπρας πρέπει να αποδείξει ότι είναι πρωθυπουργός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί 950.000 Αθηναίοι γύρισαν την πλάτη στον κ. Δρανδάκη και την Beat

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεοδωράκης για υπόθεση Λεμπιδάκη: Μπράβο στους αξιωματικούς, γυναίκες & άντρες της αστυνομίας



    ΣΧΟΛΙΑ