ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το στόμα ανοιχτό παρακολούθησαν κάτοικοι και τουρίστες το υπερσύγχρονο γιωτ Adastra, που βρέθηκε στην Μύκονο και εντυπωσίασε με τον υπερμοντέρνο σχεδιασμό του, καθώς πλοηγείται ακόμα και μέσω… iPad!
Το σκάφος έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς και ανήκει σε έναν πολυεκατομμυριούχο εφοπλιστή που έχει την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος ξόδεψε 18 εκατομμύρια ευρώ για να το αποκτήσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως το θαλάσσιο… υπερθέαμα κινεζικής ναυπήγησης έχει μήκος 42,5 μέτρα, πλάτος 16 μέτρα και διαθέτει υπερπολυτελείς χώρους αντίστοιχους με εκείνους ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων όπου μπορούν να φιλοξενηθούν εννέα επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.
Αρκετοί είναι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν «τρι-μαράν» για την «ικανότητά» του να κόβει στην μέση τα κύματα της ανοιχτής θάλασσας!
https://youtu.be/UiYJ1l6j5qo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Επιλέγει την υπηρεσία “EINVOICING” της SOFTONE IMPAC για τον εκσυγχρονισμό των συναλλαγών του
- Στα χέρια της Κομισιόν το αίτημα Πιερρακάκη για την εθνική ρήτρα διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες
- Μαρινάκης: Το μοντέλο Τριαντόπουλου οδηγός για την υπόθεση των Τεμπών
- Protergia: Απορροφά κάθε διακύμανση της αγοράς Ενέργειας για σχεδόν 1 χρόνο
