Επίθεση …με ντομάτες δέχτηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, η καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ.

Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, διατήρησε την ψυχραιμία της, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια. Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της. Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι ενώ οι δύο ντομάτες ήρθαν από διαφορετικά σημεία, είχαν στόχο τη Μέρκελ.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται «ποιος σκέφτηκε να πετάξει ντομάτες στη Μέρκελ, η οποία, όλως τυχαίως φορούσε χθες ένα σακάκι στο χρώμα του λαχανικού; Πιθανότατα κάποιος που δεν ασπάζεται τις ιδέες της αλλά εμπνεύστηκε από το σακάκι της, ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Dtct84WWym0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα έναν νόμο του Ομπάμα θα επιχειρήσει να ακυρώσει ο Τραμπ – Αναμένονται νέες αντιδράσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υπ. Δικαιοσύνης: Ουδεμία απόδειξη ότι ο Ομπάμα υπέκλεπτε συνομιλίες του Τραμπ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
Ντόναλντ Τραμπ: Απειλές για διακοπή του εμπορίου με την Κίνα και όποια χώρα συνεργάζεται με τη Βόρεια Κορέα