• First Top Stories

    Κουρουμπλής: «Λάθος της Φώφης η παρέμβαση για το άρθρο του Τσίπρα»

    • NewsRoom
    Κουρουμπλής


    Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τάσσεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε άρθρο του πρωθυπουργού στην κυριακάτικη εφημερίδα «Documento» με τίτλο: «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;».

    «Γιατί ενοχλεί το άρθρο του πρωθυπουργού;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πριν διαγραφεί και μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε ύβρι το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα. «Λάθος της Φώφης η παρέμβαση για το άρθρο του πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά.

    Κάλεσε, δε, όσους αντιδρούν «να μας πουν πώς τον υπερασπίστηκαν, όχι να τον θυμόμαστε μόνο την 3η του Σεπτέμβρη. Πώς τον υπερασπιζόμαστε όλοι μας, ενώ τον βρίζει η δεξιά».

    Έσπευσε, επίσης, να πλέξει τον ύμνο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι, «αν ήταν ο Ανδρέας η Ελλάδα δεν θα είχε μπει σε αυτή την περιπέτεια».

    Απαντώντας, στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κάλεσμα του προς το ΠΑΣΟΚ να μην γίνει παρακολούθημα της δεξιάς ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι, «δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουμε δικαίωμα να τοποθετηθούμε;».

    Για όσους, τέλος, τον χαρακτηρίζουν βαρίδι και γενίτσαρο απάντησε ότι, «όταν με λένε βαρίδι λένε βαρίδι τους 80000 που με ψήφισαν. Εγώ είμαι γενίτσαρος της αριστεράς, δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές της δεξιάς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπ. Δικαιοσύνης: Ουδεμία απόδειξη ότι ο Ομπάμα υπέκλεπτε συνομιλίες του Τραμπ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Απόψε το debate Μέρκελ-Σουλτς για τις εκλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμιος τρόμος: Νέα πυρηνική δοκιμή από τη Β. Κορέα με βόμβα υδρογόνου προκάλεσε «σεισμό σαν έκρηξη»



    ΣΧΟΛΙΑ