• First Top Stories

    Κυριάκος για πυρκαγιές: Η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί σχεδιασμό, όχι επικοινωνιακή διαχείριση

    • NewsRoom
    μητσοτάκης

    μητσοτάκης


    Στις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωσή του από τα Χανιά όπου βρέθηκε για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έριξε τις βολές του στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της τα τελευταία 24ωρα λέγοντας ότι «δεν είναι η η κατάλληλη στιγμή να αποδοθούν ευθύνες άλλωστε οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα πότε το κράτος κάνει καλά τη δουλειά τους και πότε όχι».

    Στην συνέχεια τόνισε πως η προστασία των περιουσιών των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση του κράτους. «Αυτό απαιτεί σχεδιασμό και όχι επικοινωνιακή διαχείριση και μετάθεση ευθυνών».

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα» τονίζοντας ότι «η σκέψη μας είναι σε αυτούς που δοκιμάζονται από τις φωτιές, στους ανθρώπους που βλέπουν με απόγνωση τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, στους πυροσβέστες που δίνουν με προσωπική αυτοθυσία τη μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα».

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε, τέλος, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τονίζοντας ότι η 15η Αυγούστου «είναι μια ημέρα ξεχωριστή για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Αντλούμε δύναμη από την πίστη μας στην Παναγία και αυτή η πίστη μας έχει κρατήσει όρθους σε δύσκολες στιγμές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκλητική δήλωση από σύμβουλο της Ρένας Δούρου: «Οι φωτιές είναι ένα φυσικό φαινόμενο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο twitter με τον #εξαφανισμένος_πρωθυπουργός: Οι ατάκες για γέλια και κλάματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Κυριάκου: «Η κυβέρνηση να δείξει τη σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές»



    ΣΧΟΛΙΑ