ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στο οδόστρωμα, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 26/04 έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής 27/04, η έξοδος της Αττικής Οδού από Ελευσίνα προς Λαμία, στον Κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8).
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία και να αναστρέψουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Ηρακλείου (Κόμβος 9), με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Λαμία (Κόμβος 8).
Σημειώνεται ότι στην εταιρική ιστοσελίδα (www.naodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές συνθήκες.
Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Απανωτές εκρήξεις στο λιμάνι Σαζίντ Ρατζάι – Πάνω από 400 τραυματίες (Upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima Bank για AKTOR: Με όπλο τα έργα και τις εξαγορές, στοχεύει κορυφή και μερίσματα
- Κυρανάκης: Τι είναι το σουηδικό πρότυπο που εξετάζουν στο υπουργείο Μεταφορών για τους οδηγούς ταξί
- Τζένη Μπαλατσινού: The lady is back in business
- Σταύρος Παπασταύρου στο mononews: Ετσι θα επιδοτήσουμε τις επιχειρήσεις – Πάω στο Χιούστον για το deal με την Chevron
