ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το επόμενο κύμα διορισμών στην εκπαίδευση είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του Αυγούστου 2025, για 10.000 εκπαιδευτικούς, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε διαδικτυακό ενημερωτικό site, η κυρία Ζαχαράκη ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει ήδη την έγκαιρη καταγραφή των εκπαιδευτικών αναγκών και των κενών, ώστε η ερχόμενη σχολική χρονιά να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό.
Παράλληλα με την έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών, η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι θα προστεθούν στις 38.000 διορισμών εκπαιδευτικών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, άλλοι 10.000 διορισμοί στο τέλος του Αυγούστου. «Θα προσπαθήσουμε, σε συνεργασία με τα στελέχη μας να είμαστε προετοιμασμένοι», ανέφερε η υπουργός.
Επιπλέον, η κυρία Ζαχαράκη διαβεβαίωσε ότι το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας των Πανελλαδικών παραμένει ως έχει, όπως κάθε χρονιά και εξέφρασε την ικανοποίηση για την επιτυχία του ψηφιακού φροντιστηρίου.
Διαβάστε επίσης
Α. Γεωργιάδης – Με βίντεο από το Ιπποκράτειο διαβεβαιώνει: Τα νέα ΤΕΠ θα είναι καταπληκτικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον σουλτάνο του Ομάν για τον επόμενο γύρο συνομιλιών με το Ιράν
- ΠΑΣΟΚ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας για έναν χρόνο στην Μπατζελή
- Wall Street: Ήπιες απώλειες για τον S&P 500 παρά τα θετικά αποτελέσματα των τραπεζών
- Στο νοσοκομείο ο Σέρτζιο Ματαρέλα – Θα κάνει επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη
