ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας που πολέμησαν απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, για να είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Αυτούς που με τη θυσία τους, έκαναν παγκόσμιο σύμβολο το “Ελευθερία ή Θάνατος”», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωση του μετά τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι «σήμερα, 204 χρόνια μετά, έχουμε κι εμείς χρέος να εργαστούμε για να ενισχύσουμε όλους τους συντελεστές εθνικής ισχύος: την οικονομία, την άμυνα, το δημογραφικό και την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς».
«Έτσι θα είμαστε μια ισχυρή δύναμη αποτροπής απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα», τόνισε, ευχόμενος «χρόνια πολλά σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Μόσχα και Ουάσινγκτον μελετούν το αποτέλεσμα των συνομιλιών για την Ουκρανία στο Ριάντ
Δένδιας για 25η Μαρτίου: 204 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της Παλιγγενεσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Μετατρέπει τις προσφυγικές δομές στην Αλβανία σε κέντρα απέλασης
- Lamda: Στο 5,092% αυξήθηκε η συμμετοχή της Brevan Howard Capital
- Coca Cola HBC: Ακυρώνεται η εκδήλωση έξω από το Καλλιμάρμαρο – Είχαμε λάβει όλες τις άδειες
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Ελεύθερος αφέθηκε ο δικηγόρος του – Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα
