ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο πλαίσιο της Διάσκεψης, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία εκδήλωση με τίτλο Shipping anchors the EU’s Future, στις Βρυξέλλες σήμερα στο Royal Museum of Fine Arts, για τον ζωτικό ρόλο της ναυτιλίας στην ασφάλεια και την ευημερία της Ευρώπης.
Συμμετείχαν ο Ιωάννης Βράιλας, Πρέσβης, Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ, η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ, ο Charles Michel, Επίτιμος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου. Καθώς και οι Faig Abbasov, Shipping Director, T&E, Δημήτρης Φαφαλιός, Γραμματέας EEE & Polona Gregorin, Head of Unit for Mobility, DG CLIMA, EE.
Η ΕΕΕ είχε, επίσης, σειρά σημαντικών συναντήσεων με Ευρωπαίους Αξιωματούχους.
Η Πρόεδρος της ΕΕΕ μαζί με τα μέλη του ΔΣ της Δημήτρη Φαφαλιό, Μαρίλυ Φραγκίστα, Ιωάννα Προκοπίου και Βασίλη Παπαγιαννόπουλο, συναντήθηκαν με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού της ΕΕ, καθώς και με τον Oliver Röpke, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.
Διαβάστε επίσης
Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη: «Ποίηση & θέατρο: μια συνομιλία»
Μελίνα Τραυλού: Η Ευρώπη πρέπει να διατηρήσει και να ενισχύσει το κύρος της ναυτιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας από Βρυξέλλες: Η Ευρώπη οφείλει να κατανοήσει το συγκριτικό πλεονέκτημα της ελληνικής ναυτιλίας
- Οι ανοιξιάτικες βιτρίνες του notos γεμίζουν χρώμα το κέντρο της Αθήνας!
- Γκίκας: Έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις για τα ξύλινα σκάφη τα καρνάγια και τους ταρσανάδες
- Goldman Sachs: Ισχυρή αύξηση στην τιμή στόχο για τον Γενικό Δείκτη στις 1.700 μονάδες
