ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ακροδεξιός Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ επανέρχεται στον κυβερνητικό συνασπισμό του Ισραήλ , με το κόμμα του «Εβραϊκή Δύναμη», μετά τη λήξη της εκεχειρίας στη Γάζα και την επανέναρξη των εχθροπραξιών.
Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το κυβερνών κόμμα, Λικούντ και η «Εβραϊκή Δύναμη», γνωστοποιήσαν πως ο Μπεν Γκβιρ και δύο άλλοι υπουργοί του θα επανέλθουν στην κυβέρνηση ήδη από σήμερα.
Ο Μπεν Γκβιρ παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού εθνικής ασφάλειας τον Ιανουάριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός. Τότε είχε δηλώσει ότι οι εναπομείναντες όμηροι στη Γάζα θα πρέπει να απελευθερωθούν «με τη χρήση βίας».
Ο υπουργός για την ανάπτυξη της Νεγκέβ και της Γαλιλαίας, Γιτζάκ Βάσερλαφ και ο υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Αμιχάι Ελιγιάχου είχαν επίσης παραιτηθεί τον Ιανουάριο.
Διαβάστε επίσης
ΑΒΑΞ: Τι λέει για σήραγγα του Μετρό στην Κατεχάκη – Τι ισχύει για την ασφάλεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζον Χέμινγουεϊ: Πέθανε ο τελευταίος επιζών αεροπόρος της Μάχης της Αγγλίας – Πώς ο Ιρλανδός επιβίωσε του Β’ Παγκοσμίου πολέμου
- Eurobank Equities για Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Μικρό το περιθώριο ανόδου πλέον για τη μετοχή
- Piraeus Securities για ΑΒΑΞ: Γιατί η μετοχή έχει ακόμα περιθώριο ανόδου 50% παρά το φετινό ράλι
- Μέχρι σήμερα δε γνωρίζουμε το περιεχόμενο της σύμβασης με την Hellenic Train, λέει η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών
