ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμο-μαμούθ σε λογιστή επιχείρησης για συνέργεια σε φοροδιαφυγή – 600 εικονικά τιμολόγια άνω των 2,5 εκατ. ευρώ
Σημαντική ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, προερχόμενο από το Εκουαδόρ και τελικό προορισμό τον Πειραιά, στο πλαίσιο κοινής ελεγκτικής δράσης ελεγκτών ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ, κατά τη διενέργεια ελέγχου στο 3ο Τελωνείο Πειραιά με τη χρήση αυτοκινούμενου οχήματος x-ray, εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία στον εξωτερικό μηχανισμό ψύξης του εμπορευματοκιβωτίου. Μετά από θετική ένδειξη και του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών KYBERR ακολούθησε φυσικός έλεγχος, όπου κατασχέθηκαν 45 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 54 κιλών. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2,35 εκατομμύρια ευρώ.
Η έρευνα συνεχίζεται και εξετάζεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με άλλες παρόμοιες υποθέσεις, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης
ΥΠΑΑΤ: Στα 575 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσόν που αφορά αιτήσεις για αγροτική οδοποιία
ΗΠΑ: Κατέβασε ταχύτητα στο 2,8% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο
ΑΣΕΠ: Έως τις 28 Μαρτίου οι αιτήσεις για 314 θέσεις στον ΟΦΥΠΕΚΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- McDonald’s: Πώς ο CEO «αλλάζει το παιχνίδι» με νέα μπέργκερ και γρήγορες διαδικασίες
- Το σχέδιο του Υπερταμείου να κάνει την ΕΤΑΔ «μικρή ΔΕΗ»
- Διπλή επίσκεψη του Δημοσίου στις αγορές και buyback – Προς ολοκλήρωση το δανειακό πρόγραμμα
- Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί, οι σίγουροι και οι καραμπόλες, το party των τραπεζών, γιατί πάμε σε bull market στις μετοχές, το big deal Μεγάλου και τα γενέθλια της Kathleen Μακροπούλου και της Σοφίας Μπιθαρά
