ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας η κατεπείγουσα διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων και η απόδοση των όποιων ευθυνών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, για το εργατικό δυστύχημα στην Βούλα.
«Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα σήμερα στη Βούλα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο 28χρονου εργαζόμενου σε γερανοφόρο όχημα, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των τραγωδιών που καταγράφονται στους χώρους εργασίας στη χώρα μας, όπου κάθε χρονιά καταρρίπτεται το αρνητικό ρεκόρ της προηγούμενης με αποτέλεσμα να χάνουμε έναν εργαζόμενο ανά δύο ημέρες. Ήδη, μόνο για τον μήνα Ιανουάριο 2025 έχουν καταγραφεί 15 θανατηφόρα εργατικά δυστυχήματα», συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.
«Στη χώρα μας όπου η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπόσχεται συνεχώς μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, αλλά η υγεία και η ασφάλεια αγνοούνται» σημείωσε, ο Π. Χρηστίδης.
Διαβάστε επίσης
EE: Καταδικάζει τα «φρικτά εγκλήματα» κατά αμάχων στη Συρία
ΥΠΕΣ: Χρηματοδότηση ύψους 40 εκ. ευρώ στους Δήμους για δράσεις πυροπροστασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- McDonald’s: Πώς ο CEO «αλλάζει το παιχνίδι» με νέα μπέργκερ και γρήγορες διαδικασίες
- Το σχέδιο του Υπερταμείου να κάνει την ΕΤΑΔ «μικρή ΔΕΗ»
- Διπλή επίσκεψη του Δημοσίου στις αγορές και buyback – Προς ολοκλήρωση το δανειακό πρόγραμμα
- Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί, οι σίγουροι και οι καραμπόλες, το party των τραπεζών, γιατί πάμε σε bull market στις μετοχές, το big deal Μεγάλου και τα γενέθλια της Kathleen Μακροπούλου και της Σοφίας Μπιθαρά
