ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 24 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια μετά τη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών αλλά και στους προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους.
Οι 17 κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν τις πιο βαριές κατηγορίες. Εκρήξεις εμπρησμούς, κατοχή μολότοφ από την χρήση των οποίων θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο.
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.
Οι υπόλοιποι 7 κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί πριν από τα επεισόδια , για κατοχή εμπρηστικών υλών και βομβών αφέθηκαν κι αυτοί ελεύθεροι. Χθες είχαν αφεθεί ελεύθεροι οι πρώτοι 7 συλληφθέντες των προληπτικών ελέγχων.
Αύριο θα απολογηθούν οι τελευταίοι 14 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια.
Διαβάστε επίσης:
Γιαννακόπουλος για Αλέξη Κούγια: «Ίσως ο καλύτερος δικηγόρος που είχα την τύχη να γνωρίσω»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Blackstone: Στρέφεται στην Citigroup για επενδυτικό deal ύψους $400 εκατ. στην Ινδία
- Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ ενώθηκε με 3 υποκόμματα του ΣΥΡΙΖΑ του 2015
- Θεσσαλονίκη: 61χρονος παρέσυρε με αμάξι δικαστικό επιμελητή για να αποτρέψει εφαρμογή δικαστικής απόφασης
- Hλεκτρικό ρεύμα: Στο 1,5 λεπτό η κιλοβατώρα, η επιδότηση Μαρτίου
