Συγκλονισμένος δηλώνει ο Αντόνιο Μπαντέρας με την είδηση θανάτου του Τζιν Χάκμαν, της συζύγου του Μπέτσι Αρακάουα και του σκύλου τους,  οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι, όπου διέμεναν στη Σάντα Φε, πρωτεύουσα της πολιτείας του Νέου Μεξικού.

Ο Ισπανός ηθοποιός δημοσίευσε σήμερα μία ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, εκφράζοντας τη θλίψη του στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Συγκεκριμένα, ο Μπαντέρας δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία του Χάκμαν με τη σύζυγό του.

1

Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μια πολύ θλιβερή ημέρα για την οικογένεια του κινηματογράφου. Πέθαναν ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα» και πρόσθεσε: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε φίλους, οικογένεια και λάτρεις του κινηματογράφου. Αναπαύσου».

Δείτε την ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται πως ο θρυλικός αστέρας του Χόλιγουντ, Τζιν Χάκμαν, και η σύζυγός του, Μπέτσι Αράκουα, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη Σάντα Φε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Όπως αναφέρει η Daily Mail ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Adan Mendoza, δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με την αιτία θανάτου ούτε ανέφερε το πότε ενδέχεται να απεβίωσε το ζευγάρι, όταν ρωτήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο ηθοποιός είχε μόλις συμπληρώσει τα 95 του χρόνια στα τέλη Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα Target 2 – «Πάγωσαν» οι μεταφορές κεφαλαίων μέσω ΔΙΑΣ

Alpha Finance: Ξεκινά κάλυψη για Aegean Airlines με σύσταση Αγοράς και τιμή στόχο τα €14.60

Νέα πρόσκληση Κακλαμάνη σε Καρυστιανού με… βέλη προς Κωνσταντοπούλου