• Top Stories

    Διπλό «χτύπημα»: Μετά τη συναυλία της Α. Γκράντε, επέζησαν από τον σεισμό στην Κω!

    kos


    Μία 45χρονη μητέρα και η 14χρονη κόρη της έζησαν τον εφιάλτη δύο φορές, καθώς επέζησαν από δύο διαφορετικά φονικά περιστατικά που συγκλόνισαν τον κόσμο.

    Οι δυο τους, είχαν βρεθεί στην Αρένα του Μάντσεστερ τον Μάιο, όταν τρομοκράτες πραγματοποίησαν επίθεση στη συναυλία της Αριάννα Γκράντε. Και οι δύο στάθηκαν τυχερές και επέζησαν.

    Προκειμένου να ξεφύγουν από τις άσχημες εικόνες που είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους αποφάσισαν να μεταβούν στην Ελλάδα για διακοπές.

    Τραγική σύμπτωση: Επέλεξαν να πάνε στην Κω την τρέχουσα περίοδο, όπου ο σεισμός των 6,6R χτύπησε το νησί του Ιπποκράτη.

    Η Julie McKay και η Nieve βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, όταν χτύπησε ο Εγκέλαδος. Οι δυο τους ψύχραιμες βγήκαν από το ξενοδοχείο και κατάφεραν να σωθούν.

    και πήγαν στην Κω για διακοπές, βγαίνοντας σώες και αβλαβείς και από την ισχυρή

    Η μεγαλύτερη κόρη της Julie, Natalie, η οποία βρισκόταν στην Κω δήλωσε: «Η μητέρα μου και η αδερφή μου ήταν παρούσες στην επίθεση στο Μάντσεστερ. Ήταν κοντά στην κύρια είσοδο όταν εξερράγη η βόμβα και έτρεξαν μακριά. Το ταξίδι στην Κω υποτίθεται ότι θα ήταν χαλαρωτικές διακοπές γι’ αυτές».

    Και συνέχισε: «Μόλις είχαμε ξαπλώσει. Ο σεισμός με έριξε από το κρεβάτι. Σηκώθηκα ουρλιάζοντας. Το ίδιο έκαναν η μητέρα μου και η αδερφή μου. Έτρεξα στο διάδρομο. Ένας μεγάλος πολυέλαιος είχε πέσει κάτω. Περίπου 300 άτομα είχαν βγει έξω και υπήρχαν συντρίμμια παντού».

    Πηγή: Μirror

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα τουρκική πρόκληση: Το Barbaros παρενόχλησε ψαράδες ανοικτά της Πάφου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Κω κοιμήθηκαν σε σκηνές (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 5μελής παρέα θύμα τροχαίου στην Κύμη: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες



    ΣΧΟΛΙΑ