Γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα έγινε γνωστό πριν από λίγο πως σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αυστρία, που είχε μεταβεί με τον αδελφό του, για να αγοράσουν οχήματα για την επιχείρησή τους.

Ο 44χρονος αδελφός οδηγούσε φορτηγό στον νότιο αυτοκινητόδρομο Α2 με κατεύθυνση την Ιταλία γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και τότε, ενώ το όχημα βρισκόταν πάνω σε μια γέφυρα στην περιοχή Stossau, το φορτηγό τους ήρθε δεξιά στην άκρη του δρόμου, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε σε βάθος 16 μέτρων, σύμφωνα με το pelop.gr.

1

Εκτιμάται από την αστυνομία ότι το δυστύχημα συνέβη επειδή έσκασε το λάστιχο του οχήματός τους.

Ο 44χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Villach. Ωστόσο, ο 43χρονος συνοδηγός άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα δύο αδέρφια από την Πάτρα είχαν μεταβεί στην Αυστρία τις τελευταίες πέντε ημέρες για την αγορά χωματουργικών μηχανημάτων για την επιχείρηση που διατηρούν στην Πάτρα. Στην Αυστρία βρίσκεται ήδη η μία αδερφή της οικογένειας.

 

Διαβάστε επίσης 

Κέρκυρα: Δολοφονία ο θάνατος του 70χρονου – Ομολόγησε ο αδερφός του, «τον μαχαίρωσα»

Αλεξάνδρα Νίκα: Το τροχαίο στο Κολωνάκι με την Bentley των 400 χιλιάδων, ο εφοπλιστής Καϊρακτίδης και τι ψάχνουν οι Αρχές

Ιωάννα Κλάπα: Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για τα Τέμπη