ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Global Ship Lease Inc., συμφερόντων του Γιώργου Γιουρούκου γνωστοποίησε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να δώσει μέρισμα στους μετόχους της, 0,45 δολάρια ανά κοινή μετοχή της Κατηγορίας Α για το τέταρτο τρίμηνο του 2024.
Το μέρισμα θα καταβληθεί στις 6 Μαρτίου 2025 στους κατόχους μετοχών της 25ης Φεβρουαρίου.
Η Global Ship Lease, κατέχει 68 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, που κυμαίνονται από 2.207 έως 11.040 TEU, με συνολική χωρητικότητα 376.723 TEU. 36 πλοία Post-Panamax.
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, η μέση υπολειπόμενη διάρκεια των ναυλώσεων της εταιρείας, ήταν 2,3 έτη σε σταθμισμένη βάση TEU.
Τα συμβατικά έσοδα στην ίδια βάση ήταν 1,78 δισεκατομμύρια δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Amazon: Καινοτομεί στην αγορά ομορφιάς – Άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στο Μιλάνο
Χρηματιστήριο: Τι δείχνει το «πάρτι» σε Alpha, Πειραιώς και Mυτιληναίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ – Φον Ντερ Λάιεν: Μυστικές συνομιλίες στην Ουάσινγκτον για την αποφυγή ενός εμπορικού πολέμου
- Φυσικό αέριο: Αυξήθηκε 16% το ενεργειακό μίγμα της χώρας
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Μέσα στο νέο διαμέρισμά της στην Αθήνα
- Κάγια Κάλας: Η υποχώρηση στις απαιτήσεις της Ρωσίας πριν από ειρηνευτικές συνομιλίες δεν είναι «καλή τακτική»
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)