ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το ΝΑΤΟ είναι πάντα μια συμμαχία αξιών και όλες οι νατοϊκές ασκήσεις σχεδιάζονται με απόλυτο σεβασμό στην κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των χωρών μελών. Άλλος τρόπος και άλλη προσέγγιση δεν υπάρχει και δε συγχωρείται», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου σήμερα συνεδριάζει η Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας.
Ο Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι στην Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας θα προεδρεύσει ο Άγγλος Υπουργός ‘Αμυνας, Τζον Χιλ και όχι ο Αμερικανός ομόλογός του.
Ο κ. Δένδιας σημείωσε, επίσης, ότι στο σημερινό και αυριανό Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ θα παρίσταται ο νέος Αμερικανός Υπουργός, Πιτ Χέγκσεθ. «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τις θέσεις του» και «έχει μεγάλη σημασία να δούμε τις θέσεις της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ στο θέμα της Ουκρανίας», είπε ο Νίκος Δένδιας.
Διαβάστε επίσης:
Αυστρία: Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού
ΗΠΑ: Καναδική αποστολή κατά των δασμών Τραμπ – Για πρώτη φορά στην Ουάσιγκτον οι 13 κυβερνήτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κηφισιά: Εξιχνιάσθηκε το «χρυσό» ριφιφί σε υποκατάστημα τράπεζας – Λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
- Αλέξης Τσίπρας: «Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα»
- Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αυτό είναι το κοινό μονόγραμμα του ζεύγους
- Θεσσαλονίκη: Νόθευαν ηλιέλαιο και το πουλούσαν για παρθένο ελαιόλαδο