ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα λεωφορείο σε πολυσύχναστη λεωφόρο του Σάο Πάολο σήμερα το πρωί (τοπική ώρα), ανακοίνωσε η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.
Τα δύο πτώματα βρέθηκαν απανθρακωμένα στην άτρακτο του αεροσκάφους Beech F90 King Air, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Το αεροπλάνο έπεσε στη λεωφόρο Μάρκες ντε Σάο Βισέντε και χτύπησε το λεωφορείο, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία. Μία γυναίκα που επέβαινε στο λεωφορείο τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να βγουν από αυτό με ασφάλεια, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο πυραγός Μάικον Κρίστο στο δίκτυο CNN Brasil.
Ένας μοτοσικλετιστής διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκε από θραύσμα, πρόσθεσε η πυροσβεστική υπηρεσία.
Διαβάστε επίσης
Κίνα: Το Πεκίνο καταγγέλλει την «νοοτροπία Ψυχρού Πολέμου» της Ουάσινγκτον στη Λατινική Αμερική
Ζαχαράκη: Στις 120.000 οι αιτήσεις στο «Σπίτι μου ΙΙ» – Άμεσα η βεβαίωση επιλεξιμότητας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γάμος Νικολάου Ντε Γκρες – Χρυσής Βαρδινογιάννη: Ποιοι γαλαζοαίματοι έδωσαν το παρόν
- Eurobank: Στο 32,89% μειώθηκε το ποσοστό της Fairfax μετά το placement
- Ευρωαγορές: Πτωτική η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας – Άλμα 21,5% για την Iveco
- Χρυσή – Νικόλαος… love story: Η παιδική φιλία και ο μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε γάμο
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)