ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Motor Oil δηλώνουν, απαντώντας σε ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι εξετάζουν συνεχώς επιλογές και συνέργειες με διάφορους ομίλους αλλά και μεταξύ τους, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.
Η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Σε απάντηση σχετικής επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Στο πλαίσιο της στρατηγικής περαιτέρω ανάπτυξης της ισχυρής θέσης που κατέχει η θυγατρική μας εταιρεία ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στον τομέα της παραγωγής κι εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, εξετάζονται συνεχώς διάφορες επιλογές και βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με διάφορους Ομίλους, συμπεριλαμβανομένου του Ομίλου Motor OilΜΟΗ +0,68%.
Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
Η ανακοίνωση της Motor Οil
Σε απάντηση επιστολής που έλαβε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 5 Φεβρουαρίου 2025 (Α.Π 281/05.02.2025), η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε (η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι, με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών της και την εξεύρεση συνεργιών, διερευνά σε συνεχή βάση τις δυνατότητες με την προοπτική συνεργασίας με διάφορους Ομίλους, συμπεριλαμβανομένου του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τον οποίο συνεργάζεται ήδη μέσω της εταιρείας ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Α.Ε.
Η Εταιρεία κατά πάγια τακτική της προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί.
Διαβάστε επίσης
Γιάννης Μυτιληναίος: Προτείνεται για αριστίνδην μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Πάλι πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, ο Διονύσης Θεοδωράτος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Παπαναστασίου: O Great Sea Interconnector είναι άρμα- Είμαστε στην πόρτα για να μπούμε στο μετοχικό κεφάλαιο
- Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης: Σε λίγες μέρες το νομοσχέδιο για το υδρογόνο-Τι θα επιδοτεί
- Διονύσης Κουμουδός: Ποιος είναι ο Ελληνοβρετανός που χτίζει δίπλα στο Σαρακήνικο – Τι ετοιμάζουν ΥΠΕΝ και Δήμος
- Νέα παράταση στο θρίλερ της Folli Follie
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)