ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χαμάς παρέδωσε τον Γαλλοϊσραηλινό όμηρο Οφέρ Καλντερόν και τον Ισραηλινό Γιάρντεν Μπίμπας στον Ερυθρό Σταυρό στη Χαν Γιούνις της Λωρίδας της Γάζας, όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα.
Ο τρίτος όμηρος που πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος σήμερα, ο Αμερικανοϊσραηλινός Κιθ Σίγκελ, αναμένεται να παραδοθεί σε άλλη τοποθεσία αργότερα μέσα στο πρωινό.
Λίγο νωρίτερα οχήματα του Ερυθρού Σταυρού είχαν φτάσει στη Χαν Γιούνις ενόψει της απελευθέρωσης τριών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η συνεργασία Ελλάδας και Μονακό, παράδειγμα για τη διατήρηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας της Μεσογείου
- Ξαναχτυπά η Τουρκία με την «Γαλάζια Πατρίδα»: Χάρτης κόβει στη μέση το Αιγαίο και διακόπτει τη νοητή θαλάσσια σύνδεση Κρήτης – Κύπρου
- Γιώργος Στάσσης: Ακόμη 3 χρόνια θα κρατάει γερά το τιμόνι της ΔΕΗ
- Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο της με τη Λοταρία του New Hampshire μέχρι το 2033
