Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition έρχεται για να σηματοδοτήσει το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, από την 1η έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2025, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η έκθεση, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά των τροφίμων και ποτών, θα φιλοξενήσει καταξιωμένους επαγγελματίες της ελληνικής και διεθνούς βιομηχανίας, φέρνοντας στο προσκήνιο προϊόντα υψηλής ποιότητας.

1

Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως τιμώμενη περιφέρεια της φετινής διοργάνωσης. Πλήθος επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας συμμετέχουν στην 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Β2Β Fine Food Exhibition και θα παρουσιάσουν τα «δυνατά χαρτιά» της Δυτικής Ελλάδος.

Η σκηνή της φετινής ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα λειτουργήσει ως ένας πολυθεματικός χώρος γνώσεων και εμπειριών που κάθε επισκέπτης θα βιώσει έχοντας ως συνοδοιπόρους του επαγγελματίες της γαστρονομίας.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της ΕΞΠΟΤΡΟΦ υιοθετούν μια σύγχρονη οπτική που συνδυάζει την εκπαίδευση με την ενημέρωση προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Μαγειρική, αρτοποιία και ζαχαροπλαστική συνδυάζονται με το μάρκετινγκ, το food styling και την βιωσιμότητα μέσα από θεματικές και διαδραστικές παρουσιάσεις κορυφαίων επαγγελματιών.

Ο Bakery Chef Ηλίας Τριάντης, οι Εxecutive Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς, Μιχαήλ Ζάχαρης, Σάκης Βενέτης και Χάρης Ζευγούλης θα βρεθούν στη σκηνή της έκθεσης για να μαγειρέψουν ξεχωριστές συνταγές και να μοιραστούν τη γαστρονομική τους φιλοσοφία με το κοινό.

Η Expert στο Service Excellence, Δρ. Ηλιάνα Κατσαρίδου, ο Marketing Consultant Θέμης Σαρανταένας και η Food photographer & Brand Stylist Βικτώρια Γιανναρά θα εμπνεύσουν τους λάτρεις του φαγητού με τη γνώση και την εμπειρία τους.

Η μοναδική αυτή εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα επί σκηνής cocktail bar που θα αναλάβει να εκπαιδεύσει και να δημιουργήσει μοναδικές συνταγές δημοφιλών ποτών με σύγχρονο προσανατολισμό αναμειγνύοντας την παράδοση με το μέλλον.

Και δεν σταματάμε εδώ… Η σκηνή της 11ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου, εμπλουτίζει συνεχώς το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεών τις δύο ενότητες, την πλατεία γευσιγνωσίας Wine Walk υπό την επιμέλεια ειδικού sommelier Κώστα Τριανταφυλλίδη και το Olive Oil Bar υπό την καθοδήγηση του olive oil expert, Γιάννη Καρβέλα.

Με την αναγνώριση που έχει κερδίσει ως μία από τις κορυφαίες B2B εκθέσεις τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ συνεχίζει να προωθεί την ελληνική γαστρονομία διεθνώς. Η φετινή διοργάνωση επιδιώκει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια εμπειρία απαράμιλλης ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.expotrof.gr.

 

Διαβάστε επίσης 

Τα έργα υποδομής που θα αλλάξουν το πρόσωπο της αθηναϊκής ριβιέρας

Deloitte: η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν έχει εδραιώσει ακόμα τη θέση της στα Διοικητικά Συμβούλια

Γουόρεν Μπάφετ: ‘Οταν ο μεγαλοεπενδυτής παραιτήθηκε από την κληρονομιά του πατέρα του