ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 50χρονου που φέρεται να απειλούσε δικαστικούς επιμελητές μέσω βίντεο που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν οι Αρχές.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές, ενώ επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία «ομάδας κρούσης», η οποία -υπό τις εντολές του- θα προέβαινε σε πράξεις βίας εναντίον δικαστικών επιμελητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για φερόμενο μέλος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που φαίνεται πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις δικαστικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.
Ο 50χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Αναχαίτισε βλήματα από τη Λωρίδα της Γάζας
Ισραήλ προς Χούθι: «Τελευταία προειδοποίηση» να σταματήσουν τις πυραυλικές επιθέσεις
Παπαστεργίου για parco.gov.gr: Στόχος να σταματήσει η ψηφιακή παραμέληση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νουριέλ Ρουμπινί στο mononews.gr: Στο σωστό δρόμο ο Μητσοτάκης, «ευλογία» για την Ευρώπη ο Τραμπ
- Το ράλι της METLEN, η Groupama και τα Κανόνια του Ναβαρόνε, τι συμβαίνει στο ΜΜ, τι λέει ο Ρουμπινί στο mononews και ποιος εφοπλιστής φτιάχνει βίλα στο Ελληνικό
- Τα απλά, τα περίπλοκα, τα λίγα, τα πολλά που θέλει ο Τραμπ
- Εξάρχεια και Δουκάτο Αθηναίων
