ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορείων θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.
Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ. Η ώρα των τελευταίων δρομολογίων αφορά τόσο τις αφετηρίες των λεωφορείων, όσο και τα τέρματά τους.
Εξαιρείται η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυκτερινό, η οποία θα πραγματοποιήσει όλα τα δρομολόγιά της.
Διαβάστε επίσης
Δήμος Αθηναίων: Με την «Ταράτσα του Χρόνου» και με… αθόρυβα πυροτεχνήματα θα υποδεχτεί το 2025
Ο Πειραιάς υποδέχεται το 2025 με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών και φωτισμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το μεγάλο στοίχημα της Prada: Η μάχη με τους κολοσσούς της πολυτέλειας, η κίνηση ματ και η επόμενη γενιά
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί
- Δασμοί Τραμπ: Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
- Σκότωσαν Αιγύπτιο μέσα σε αυτοκίνητο σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Καλλιθέα
