ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς και υποψήφιος του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP), θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα στη χώρα, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή.
Με βάση τα αποτελέσματα από το 51,61% των εκλογικών τμημάτων, ο Μιλάνοβιτς προηγείται με ποσοστό 50,11%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος, της Κροατικής Δημοκρατικής Ένωσης (HDZ), Ντράγκαν Πρίμορατς, που συγκεντρώνει ποσοστό 22,3%.
Νωρίτερα, το έξιτ πολ της εταιρείας Ipsos έδειχνε ότι ο Μιλάνοβιτς προηγείται με ποσοστό 51,48%.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Εξετάζει πάνω από 15 εμπορικές προτάσεις
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πήραν τάματα από εικόνα της Παναγίας
- Περού: Ο πρώην πρόεδρος Ουμάλα καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας
- Τζέιμι Ντάιμον (JP Morgan): Ο εμπορικός πόλεμος Τραμπ απειλεί την αξιοπιστία των ΗΠΑ
