ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο σημερινό συμβάν στο μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης, μετά από σχετική παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σ. Φάμελλου.
Όπως είπε ο κ. Βορίδης, υπήρξε μια βλάβη, ακολουθήθηκαν πλήρως τα πρωτόκολλα ασφαλείας, δεν υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος ή ζήτημα ασφαλείας, ενώ θα εκδοθεί αναλυτική ενημέρωση από την εταιρία, είπε ο κ. Βορίδης, αναφέροντας ότι ήταν σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υφυπουργό, Νίκο Ταχιάο.
Προηγήθηκε παρέμβαση του Σ. Φάμελλου, ο οποίος, με αφορμή το σημερινό συμβάν, μίλησε για θέματα ασφάλειας στη λειτουργία των υποδομών, ζητώντας μάλιστα, να έρθει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρας στη Βουλή «να μας ενημερώσει τι ακριβώς γίνεται για τα θέματα ασφαλείας».
Για το ίδιο θέμα, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλ. Χαρίτσης είπε πως το ότι τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν συνιστά πειστική απάντηση.
Διαβάστε επίσης
Hellenic Train: Ατύχημα με εκτροχιασμό βαγονιού στο τρένο του Πηλίου – Δεν υπήρξε τραυματισμός
Καυγάς στη Βουλή μεταξύ Γιώργου Λαμπρούλη (ΚΚΕ) και Ζωής Κωνσταντοπούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Elon Musk: H εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του, xAI, αγόρασε το X
- Λιγότερα Rolex, περισσότερη επιβίωση: Πώς η αμερικανική ύφεση ταρακουνά τα πολυτελή brands
- Βασίλισσα Λετίθια: Η γυναίκα που «κατέβηκε από τον θρόνο» για να σταθεί δίπλα στις γυναίκες της Αφρικής
- Red Sol: Επαναπροσδιορίζοντας το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου
