ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διόρισε σήμερα τον υποστράτηγο Mιχαήλο Ντραπάτι νέο διοικητή των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Ο ουκρανικός στρατός χρειάζεται εσωτερικές αλλαγές για να επιτύχει πλήρως τους στόχους του κράτους μας» δήλωσε ο Ζελέσνκι μέσω ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Επίσης, ο Ουκρανός πρόεδρος διόρισε τον συνταγματάρχη Όλεγκ Απόστολ αναπληρωτή αρχιστράτηγο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Ο υποστράτηγος Ντραπάτι, σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου, οργάνωσε την άμυνα στην κατεύθυνση του Χαρκόβου και ανέκοψε τη ρωσική επιθετική επιχείρηση, ενώ ο συνταγματάρχης Αποστόλι διοικούσε μέχρι σήμερα την 95η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία εφόδου.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Ο Πούτιν θέλει να εμποδίσει άλλους που επιδιώκουν τον τερματισμό του πολέμου
Ζελένσκι: Κάθε εκβιασμός της Ρωσίας πρέπει να πάρει «σθεναρή απάντηση»
Ζελένσκι: Το 60% του προϋπολογισμού 2025 προορίζεται για την άμυνα της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ferrari: Μια κρύο, μια ζέστη
- Μεξικό: Επιμένει στον διάλογο μετά το νέο μέτωπο της κυβέρνησης Τραμπ για δασμούς 21% στις μεξικανικές ντομάτες
- Σπύρος Μπιμπίλας για Κούγια: Δεν θα αποσύρω τις αγωγές για ηθικούς λόγους
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία επιτυχία της πολιτισμικής μας διπλωματίας»
