ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην υπογραφή συμφωνητικών πώλησης για συγκρότημα στη μαρίνα Αγίου Κοσμά τριών μελλοντικών διαμερισμάτων με αθροιστικό τίμημα €12.200.000 και δύο μελλοντικών μεζονετών με αθροιστικό τίμημα €6.570.000 ανακοίνωσε η εταιρεία Orilina Properties.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η «ORILINA PROPERTIES REIC» ανακοινώνει ότι προέβη στην υπογραφή Ιδιωτικών Συμφωνητικών Προκαταβολής, σχετικά με τo οικιστικό συγκρότημα «Marina Residences by Kengo Kuma» στη μαρίνα Αγίου Κοσμά.
Αφορούν στην πώληση 3 μελλοντικών διαμερισμάτων με αθροιστικό τίμημα €12.200.000 και 2 μελλοντικών μεζονετών με αθροιστικό τίμημα €6.570.000.
Ο αριθμός των προκρατήσεων ανέρχεται πλέον σε 10 κατοικίες, από τις συνολικά 20 διαθέσιμες που η Εταιρία διαθέτει προς πώληση στο βιοκλιματικό της συγκρότημα.
Διαβάστε επίσης
Tetra Pak® και Κρι Κρι σε στρατηγική συνεργασία για την επέκταση της παραγωγής γιαουρτιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
