• Κοινωνία

    Ευχάριστα τα νέα για την Μαρινέλλα: Ξεκίνησε φυσικοθεραπεία

    • NewsRoom
    Μαρινέλλα: Με δικά της λόγια, παρουσία Γιάννη Ξανθούλη


    Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η οποία επανέρχεται σταθερά στην πρότερη κατάστασή της.

    Η Μαρινέλλα ένα μήνα μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, ξεκίνησε φυσικοθεραπείες και μάλιστα έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, σε λίγο καιρό πρόκειται να αποφασιστεί, αν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό ή αν θα επιστρέψει στο σπίτι της.

    Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, ενώ η εγγονή της που έχει κληρονομήσει το ταλέντο της στο τραγούδι, φαίνεται να είναι εκείνη που τραγουδάει στην πολυαγαπημένη της γιαγιά.

    «Καλό είναι τέτοιοι ασθενείς να μην επιστρέφουν σπίτι, αλλά σε ειδικά κέντρα»

    Μ. Παγώνη: Είναι από τους ασθενείς που λένε «εγώ θέλω να ζήσω»

    Υπενθυμίζεται, πως και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σε δηλώσεις της για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, είχε εκφράσει την πεποίθηση πως σε τέτοιες περιπτώσεις το επιθυμητό είναι ο ασθενής να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο.

    «Η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους φυσιάτρους και τους γιατρούς φυσιοθεραπευτές έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει.

    Αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει.

    Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες που στο σπίτι δεν είναι εύκολο να τα έχει», επεσήμανε και συνέχισε:

    «Νομίζω ότι η αγάπη του κόσμου τη βοήθησε, την εξέλαβε, δυνατή γυναίκα πολύ είναι, όλα θα πάνε καλά. Φυσικά, δεν έχει πρόβλημα με τη φωνή της, τραγουδάει, αυτό την ευχαριστεί, αυτή είναι η ζωή της όπως ξέρετε όλοι. Νομίζω ότι η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι.

    Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει ιδιαίτερα αυτή την εποχή τόσο καλύτερα είναι. (…)

    Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια», κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και σημείωσε: «Είναι από τους ασθενείς που λένε ‘εγώ θέλω να ζήσω’. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που δεν το παλεύουν».

    Διαβάστε επίσης:

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ