• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υπερέβη σήμερα τον ίδιο του τον εαυτό, παραβιάζοντας ανερυθρίαστα την θεσμική τάξη

    • NewsRoom
    88η ΔΕΘ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΠΑΠΠΑΣ Ν ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

    Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Νίκος Παππάς (Δ) απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ


    «Ο πρωθυπουργός των απευθείας αναθέσεων, των σκανδάλων και της παραβίασης κάθε έννοιας του Κράτους Δικαίου, υπερέβη σήμερα τον ίδιο του τον εαυτό, παραβιάζοντας ανερυθρίαστα την θεσμική τάξη», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του, προσθέτοντας ότι «καταδικάζει την πρωτοφανή εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή, να επιτεθεί με τον πιο ανοίκειο τρόπο εναντίον του προέδρου της Κ.Ο. Νίκου Παππά, προσβάλλοντας και απαξιώνοντας έτσι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «τα προοδευτικά κόμματα της Αντιπολίτευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδοκιμάσουν την ύβρη Μητσοτάκη». Προσθέτει ότι «η στάση του δεν αφορά μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» και πως «η απαξίωση των κομμάτων από τον πρωθυπουργό, σχετίζεται ευθέως με τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας».

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαινιάζει τα νέα του γραφεία στον Ταύρο

    ΥΠΕΞ: Η κυβέρνηση «καταδικάζει απερίφραστα» την επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με 103,8 εκατ. δολάρια στο top-3 των πιο ακριβοπληρωμένων στο NBA τη σεζόν 2024-25



    ΣΧΟΛΙΑ