• Στοίχημα

    Δύο τριάδες για το Champions League

    • Monobet


    · Φαβορί, Goal και Over από το ΜΟΝΟΒΕΤ

    Το Champions League επιστρέφει και γίνονται καλά παιχνίδια σήμερα και αύριο. Ξεχώρισα 2 τριάδες με φαβορί, Goal και Over.

    Η Μονακό είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει σε αυτό το ματς. Ικανός για να σκοράρει είναι και ο Ερυθρός Αστέρας. Προτίμησα το Over από τον «άσο» που έχει χαμηλότερη απόδοση.

    Εντυπωσιακό ξεκίνημα με 2 νίκες έχει κάνει στη League Phase η Άστον Βίλα. Κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στην προηγούμενη αγωνιστική. Δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο παιχνίδι με την Μπολόνια. Ο «άσος» είναι πιθανός.

    Προβάδισμα έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με την Ντόρτμουντ. Βρίσκεται πάντως σε πολύ καλή κατάσταση η γερμανική ομάδα και έχει πετύχει 2 νίκες με μεγάλα σκορ στο Champions League. Μπορεί να σκοράρει και στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ θεωρώ ότι θα πετύχει τουλάχιστον 1 τέρμα. Επέλεξα το Goal.

    Τρία δυνατά φαβορί στα ματς της Τετάρτης

    Από το αυριανό κουπόνι ξεχώρισα 3 «άσους». Η Αταλάντα είναι φορμαρισμένη, παίζει στην έδρα της και είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Σέλτικ η οποία δέχτηκε 7 γκολ (7-1) από την Ντόρτμουντ στην προηγούμενη αγωνιστική του Champions League.

    Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνήθως εκμεταλλεύεται τη δυνατή έδρα της. Αν και δεν είναι εύκολο το ματς με την Λιλ πιστεύω ότι θα το «καθαρίσει». Θυμίζω ότι στην τελευταία αγωνιστική η Λιλ κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε προηγηθεί όμως, στην πρεμιέρα, η εκτός έδρας ήττα της με 2-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

    Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Μπενφίκα στον αγώνα με τη Φέγενορντ. Έχει κάνει το 2 στα 2 και πάει για το τρίτο σερί τρίποντο. Κέρδισε με 1-2 τον Ερυθρό Αστέρα και με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Φέγενορντ, μετά τη βαριά ήττα με 0-4 από τη Λεβερκούζεν, πήγε κι έκανε το «διπλό» (2-3) στην Ισπανία κόντρα στην Χιρόνα. Δύσκολα όμως θα πάρει ακόμα και τον 1 βαθμό στη Λισαβόνα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

     

    Διαβάστε επίσης:

    Σοφία Εφραίμογλου(ΕΒΕΑ): Σε σωστή κατεύθυνση το σχέδιο μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας

    Κοινωνικοί παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό – Νέες οδηγίες

    Γιώργος Πιτσιλής: Έσοδα 830 εκατ. ευρώ το 2024 από το Airbnb



    ΣΧΟΛΙΑ