• Κοινωνία

    Η ΕΠΑΦΟΣ αναβαθμίζει την εκπαιδευτική διαδικασία στο Λεόντειο Λύκειο Αθηνών με 30 διαδραστικές οθόνες LG

    • NewsRoom
    epafos-synergas;ia me leonteio


    Η ΕΠΑΦΟΣ, κορυφαία εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων στην Εκπαίδευση, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση 30 υπερσύγχρονων διαδραστικών οθονών της LG Business Solutions στην ιστορική Λεόντειο Σχολή Αθηνών, ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας.

    Τα μοντέλα που προμηθεύτηκε η Σχολή είναι από τη σειρά LG CreateBoard και συγκεκριμένα το 75TR3DK-B με διαγώνιο 75 ιντσών και το 86TR3DK-B με διαγώνιο 86 ιντσών.

    Στο πλαίσιο του έργου, η ΕΠΑΦΟΣ ανέλαβε, πέρα από την προμήθεια, την πλήρη υποστήριξη του έργου, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση, μέχρι την παραμετροποίηση και την εκπαίδευση του προσωπικού.

    Με την πρωτοβουλία αυτή, η Λεόντειος Σχολή Αθηνών κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την ψηφιακή μετάβαση, προσφέροντας στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ουσιαστικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία, αναβαθμίζοντάς τη στον μέγιστο βαθμό.

    Η ΕΠΑΦΟΣ είναι ο αποκλειστικός ακαδημαϊκός συνεργάτης της LG Business Solutions.

    Η συνεργασία αυτή αξιοποιεί τη μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία στον χώρο της εκπαίδευσης και την προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και την κορυφαία θέση της LG Business Solutions ως παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή displays.

    Οι διαδραστικές οθόνες LG διαθέτουν καινοτόμες λειτουργίες, δημιουργώντας ένα πλήρες οικοσύστημα για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μέσα από την απρόσκοπτη ενσωμάτωση πολυμέσων, εφαρμογών και ψηφιακού περιεχομένου, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργούν πιο ελκυστικά και διαδραστικά μαθήματα, προωθώντας την κριτική σκέψη και την ομαδική εργασία των μαθητών.

    «Γνωρίζουμε τη Λεόντειο Σχολή Αθηνών από το 1990 και είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας αυτή, με ένα σχολείο με μακρά παράδοση στην εκπαιδευτική αριστεία.

    Με την εγκατάσταση των διαδραστικών οθονών της LG Business Solutions, βοηθάμε το σχολείο να προσφέρει στους μαθητές μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει γνώση και τεχνολογία, προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον», δήλωσε ο κ. Χρήστος Χαλδαιόπουλος, CEO της ΕΠΑΦΟΣ.

    Το έργο αυτό αποδεικνύει την ισχυρή δέσμευση της ΕΠΑΦΟΣ και της LG Business Solutions να προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά εργαλεία στην εκπαιδευτική κοινότητα, ενισχύοντας την ψηφιακή μάθηση και προετοιμάζοντας τους μαθητές για τις προκλήσεις του αύριο.

    Διαβάστε επίσης:

    Masdar: Θα συνεχίσει τις εξαγορές – Στόχος να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ΑΠΕ στον κόσμο

    Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η πρώτη δημόσια έξοδός της, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα

    Χρηματιστήριο: Απογείωση για Αττικής, με άνοδο 968%!



    ΣΧΟΛΙΑ