• Κοινωνία

    Ολγα Κεφαλογιάννη: «Λύγισε» μπροστά τις κάμερες – Είμαι εδώ για τα παιδιά μου (video)

    • NewsRoom

    Η Ολγα Κεφαλογιάννη στα δικαστήρια


    Συγκινημένη και ταραγμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες, έξω από τα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η Ολγα Κεφαλογιάννη.

    Η υπουργός Τουρισμού πήγε στα δικαστήρια με αφορμή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της, Μίνωα Μάτσα.

    Η κ. Κεφαλογιάννη ήταν εμφανώς ταραγμένη από την περιπέτεια που περνά και την διατάραξη της οικογενειακής γαλήνης λόγω της απιστίας του συζύγου της που οδηγεί σε ένα επώδυνο διαζύγιο.

    Μπροστά στις κάμερες η υπουργός ζήτησε από τα κανάλια που είχαν μαζευτεί εκεί να σεβαστούν τα παιδιά της και την ιδιωτικότητά της.

    Χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε στους δημοσιογράφους: «Ακούστε… Εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου. Σας παρακαλώ πολύ! Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Έχω δύο παιδιά 3 ετών, είμαι γι’ αυτά μόνο εδώ».

    Να σημειωθεί ότι σήμερα, στη 1 το μεσημέρι επρόκειτο να συζητηθεί, κεκλεισμένων των θυρών, η προσωρινή διαταγή που ζητά η κυρία Κεφαλογιάννη, μέχρι να δικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

    Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τη συζήτηση ο εν διαστάσει σύζυγος της κατέθεσε κι εκείνος αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας ταυτόχρονα την έκδοση προσωρινής διαταγής.

    Έτσι η συζήτηση για το αίτημα της υπουργού αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου οι 2 υποθέσεις να συνεκδικαστούν, ενώπιον του ίδιου προέδρου υπηρεσίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δίκη του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Μίνωας Μάτσας ζητά συνεπιμέλεια για τα ανήλικα παιδιά τους και να υποχρεωθεί η εν διαστάσει σύζυγος του να φύγει από το σπίτι που διέμεναν.

    Φέρεται να επικαλείται την ισότητα και υποστηρίζει ότι έχει πληρώσει κατά το ήμισυ τα ενοίκια του σπιτιού για τον επόμενο χρόνο .

    Η κ. Κεφαλογιάννη μπορεί να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι, υποστηρίζει κατά πληροφορίες στο δικόγραφο του.

    Όσο για τα παιδιά τους, ζητά να τα έχει εκείνος τις μισές ημέρες της εβδομάδας και εναλλάξ τα Σαββατοκύριακα με τη μητέρα.

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη που ζητά να έχει μόνο εκείνη την επιμέλεια των παιδιών και να υποχρεωθεί ο εν διαστάσει σύζυγος να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, στο δικόγραφα της φέρεται να αναφέρει ότι από τη γέννηση τους, ο πατέρας είχε μικρή συμμετοχή στο μεγάλωμα των παιδιών.

    Αποδίδει επιπλέον υπαιτιότητα στον κ.Μάτσα “που διαλύθηκε η οικογένεια τους” και κάνει εκτενή αναφορά πώς έμαθε για την 22χρονη, τον περασμένο Σεπτέμβριο από τρίτους που την ρωτούσαν ποια είναι η κοπέλα με την οποία έβλεπαν τον άντρα της σε εξόδους.

    Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της υπουργού δεν υπάρχει αίτημα διατροφής, όπως είναι το σύνηθες
    σε τρικυμιώδεις χωρισμούς ζευγαριών με ανήλικα παιδιά.

    Η χθεσινή ανακοίνωση

    Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή εξέδωσε χθες Πέμπτη η Όλγα Κεφαλογιάννη.

    «Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

    Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας.

    Όλγα Κεφαλογιάννη»

    Τα ασφαλιστικά μέτρα και οι κατηγορίες

    Η Ολγα Κεφαλογιάννη στα ασφαλιστικά μέτρα ζητά να φύγει από το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό ο πρώην σύζυγος ενώ αιτείται και την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο τους παιδιών.

    Εχουν δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι κατηγορίες της υπουργού Τουρισμού για το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, μια 22χρονη κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ο Μάτσας.
    Επίσης χαρακτηρίζει αδιάφορο και απόμακρο τον σύζυγό της ενώ περιγράφει τον σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο της ζήτησε να χωρίσουν ενώ αυτή ήταν στο Τόκιο. Με ένα… SMS έλεγε στην κ. Κεφαλογιάννη ότι θέλουν να χωρίσουν και να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της.

    Η Ολγα Κεφαλογιάννη κάνει δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί στο δικαστήριο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η Ολγα Κεφαλογιάννη λέει για το τρίτο πρόσωπο:

    «Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε μία συναυλία κι εγώ ήμουν δίπλα του όπως πάντα. Μετά το τέλος της συναυλίας, ακολούθησε δεξίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης, ο Μίνως Μάτσας περιέφερε και σύστηνε την 22χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκόμενους, η υπέρμετρη οικειότητα που ο ίδιος της έδειχνε».

    Η υπουργός Τουρισμού λέει επίσης ότι στην πρεμιέρα μιας ταινίας ο σύζυγός της πήγε μόνος του λόγω υποχρεώσεων που είχε η ίδια. Ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι ο Μίνως Μάτσας πήγε με τη βοηθό του.

    «Την επόμενη μέρα τον ενημέρωσα ότι γνωρίζω για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη βοηθό του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε. Σκέφτηκα τις ευθύνες απέναντι στα ανήλικα παιδιά μας και του ζήτησα να διακόψει αυτή τη σχέση και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τη δική μας», έγραψε στα ασφαλιστικά μέτρα η κ. Κεφαλογιάννη.

    Η κ. Κεφαλογιάννη λέει μάλιστα πως «όσο απουσίαζα κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 22χρονη βοηθό του. Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση», ενώ αναφέρει ότι ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν σε εστιατόρια της Αθήνας και επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την 22χρονη.

    Σε άλλες περιγραφές της δύσκολης συμβίωσης η υπουργός λέει ότι ο συνθέτης έφευγε πολλές ώρες από το σπίτι και επέστρεφε αργά το βράδυ μη έχοντας χρόνο για την οικογένειά του. Λέγοντας δε ότι ήθελε να αφιερωθεί στη μουσική του.

    Η κ. Κεφαλογιάννη περιγράφει, όπως αναφέρει το TLife, ότι σε ένα ταξίδι τους στην Κρήτη για μια συναυλία του Μάτσα, ήταν διαρκώς απασχολημένος κι έκανε πρόβες απομονωμένος από την οικογένειά του.

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι ακόμα και την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών τους και του ιδίου, ο Μίνως Μάτσας συμπεριφερόταν ως καλεσμένος στο παιδικό πάρτι που είχε οργανώσει ολομόναχη, καθώς εκείνος δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή. Μια ημέρα πριν του είχε προτείνει να πάμε για φαγητό, αλλά εκείνος ήταν εξαφανισμένος και δεν απαντούσε στα μηνύματα που του έστελνα για να βρεθούμε και να αγοράσουμε δώρα για τα παιδιά μας».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Το «κατηγορώ» της Ολγας Κεφαλογιάννη για τον Μίνωα Μάτσα: Η 22χρονη βοηθός, η αδιαφορία και τα ασφαλιστικά μέτρα



    ΣΧΟΛΙΑ