• Business

    Ο Ηλίας Τσούνης, αναλαμβάνει επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων (PR Head) στην εταιρεία KOSMOCAR Α.Ε.

    • NewsRoom
    Ηλίας Τσούνης

    Ηλίας Τσούνης (Πηγή: ΕΡΤ)


    H Kosmocar A.E. είναι ο επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα. Διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα υπηρεσιών κινητικότητας και μικροκινητικότητας, όπως nano cars, ηλεκτρικά ποδήλατα και υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων.

    Ο κ. Ηλίας Τσούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

    Από τον Ιούλιο του 2023 έως τον Οκτώβριο του 2024 διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου και Διευθυντής Επικοινωνίας του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), του μεγαλύτερου δημόσιου οργανισμού της Χώρας.

    Από τον Ιανουάριο του 2023 συμμετείχε στην ομάδα επικοινωνίας του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ έχει θητεύσει ως Επιστημονικός Συνεργάτης και Σύμβουλος Επικοινωνίας στη Βουλή των Ελλήνων και στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

    Η καριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, από το τμήμα πωλήσεων της Volkswagen στην ΚΑΡΕΝΤΑ Α.Ε.

    Είναι πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και διαθέτει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στη Διοίκηση και τα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α), και Master of Arts in War and Conflict Studies από το Brunel University του Λονδίνου.

    Από το 2017 διαθέτει το Διεθνές Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης Πωλήσεων της Volkswagen και από το Δεκέμβριο του 2023 είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

    Διαβάστε επίσης:

    Ερνέστος Παναγιώτου (ΕΤΕ) : Embedded banking για το 100% των δανείων αυτοκινήτων και το 70% των καταναλωτικών

    Goldman Sachs για Ελλάδα: Νέες χαμηλότερες προβλέψεις για το ελληνικό χρέος και αναβαθμίσεις στον ορίζοντα

    ΔΕΗ: Το SBTi πιστοποιεί την εγκυρότητα των στόχων του Ομίλου για μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου



    ΣΧΟΛΙΑ